Complete Wielen

Complete Wielen

In deze categorie vindt u al onze aanhangwagen wielen. Wij bieden een groot assortiment met diverse maten. Hulp bij het vinden van de juiste band bieden we u graag!

Notatie en aflezen van de maatvoering

De maten van een band en velg staan deels op uw band en velg. Echter is het aflezen daarvan niet altijd zo eenvoudig. Wij gebruiken in onze titels de weergave die u tevens op uw band en/of velg aan kunt treffen. Aan de hand van de titels van onze producten zullen wij u uitleggen welke maten en notaties u tegen kunt komen en waar u deze kunt aflezen. De maten in de titels zijn tevens de maten die van belang zijn bij het kiezen van de correcte velg met band. In de omschrijving van alle banden op velg zijn uitgebreidere specificaties zichtbaar, deze zijn ter informatie en niet noodzakelijk voor het vinden van de juiste band op velg.

Kwaliteit

Wij leveren uitsluitend nieuwe banden en geen remoulded banden. Wij leveren A-merken, zoals Starco en GT-radial.

Klantenservice

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste band. Precies om deze rede hebben we een kennispagina gemaakt, waar u zo goed mogelijk wordt uitgelegd hoe de maat van de banden en velgen is beschreven en hoe dit op uw band genoteerd kan staan. Mocht u er via deze pagina nog niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor aanvullende hulp.

Producten 1-32 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Band op velg 185/60R12C 67/112/5/30 104N
    Special Price € 88,33 € 73,00 Regular Price € 95,44

Producten 1-32 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren