Anssems PSX-S 2000kg 305x153cm

Anssems PSX-S 2000kg 305x153cm
Artikelnummer
907202
€ 2.196,15 € 1.815,00
Huidige voorraad: 1

Anssems PSX-S 2000kg 305x153cm

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Gelast chassis
  • Kantelbare aluminium borden 30 cm
  • Uitneembare hoekrongen
  • Uittrekkokers t.b.v. ondersteuning achterbord
  • 8 bindhaken in vloer en 8 bindhaken aan buitenzijde
  • Wielkeg gemonteerd onder laadvloer aan spatschild 2x
  • Opklapbaar neuswiel
  • Houten vloerplaat
  • 155R13 wielen
  • Complete verlichting

De baklengte van deze aanhangwagen is 305 cm, de bakbreedte is 153 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 67 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 405kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 2000kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 1595kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De plateauwagens kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals een vlakzeil en een voorrek. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
Fabrikant Anssems
Bandenmaat 155R13
Laadvloer hoogte 67 cm
Geremd Geremd
Merk as AL-KO
Eigen gewicht 405kg
Bak lengte 305 cm
Netto laadvermogen 1595kg
Bak breedte 153 cm
Bruto laadvermogen 2000kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anssems PSX-S 2000kg 305x153cm
Uw waardering
Customer Questions
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-.
De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd.
Meer informatie hierover vindt u hier

Wat is is de totale lengte incl. dissel? Wat is de totale breedte incl. spansluitingen? en wat is de dissel lengte? en wat is de laadvloer hoogte?

De dissel heeft een lengte van 150cm.
De gehele lengte van de aanhangwagen is 461cm.
Totale breedte inclusief het bord en de sluitingen is 165cm.
Laadvloer hoogte is 67 cm.

Did you find what you were looking for?