Complete Wielen

Complete Wielen

Onderstaand vindt u complete wielen voor uw aanhangwagen, caravan, paardentrailer of boottrailer. Dit zijn tubeless banden op velg. Dit wil zeggen zonder binnenband. Bij Masta leveren we alleen A-merken, voor complete wielen zijn dit Starco, Security en Kenda Tires. De meest gangbare maten hebben we standaard op voorraad liggen, deze worden dezelfde dag nog verzonden, mits voor 16:00 besteld.

Maatvoering

Op onze website kunt u alle informatie over de maatvoering van onze verschillende aanhanger wielen terugvinden op de overzichtelijke kennispagina. De gegevens die u daar aantreft kunt u vergelijken met de technische specificaties die vermeldt staan op de aanhangwagen wielen die u wilt vervangen. Zo weet u zeker dat u altijd het juiste product in handen hebt. Relevante informatie daarbij is onder meer de maat van de velg, de notatie van het type band, de steekmaat, ET waarden, de load index (draagvermogen) en de snelheidsindex. Met behulp van deze gegevens kunnen wij u aan precies de juiste wielen of een passend reservewiel helpen. Voor uitgebreide informatie over de maatvoering, wil ik u graag verwijzen naar de kennispagina voor aanhanger banden en velgen.

Klantenservice

Heeft u behoefte aan meer specifieke informatie, krijgt u uw juiste wielen niet gevonden of weet u niet welke maat u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan onze vestiging in Sint-Oedenrode. Ons personeel helpt u graag verder met uw vragen en bij het zoeken naar uw juiste maat wiel. Zo kunt u snel en voor een scherpe prijs weer de weg op met een functionele, betrouwbare en veilige aanhanger met perfecte nieuwe wielen!

Gratis montage in onze werkplaats!

In onze werkplaats te Sint-Oedenrode vervangen we zonder extra kosten direct uw complete wielen. U kunt hier altijd voor langskomen zonder afspraak.

Producten 1-60 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Security Band op velg 195/50R13 67/112/5/30 104N
    Waardering:
    93%
    Aanbiedingsprijs € 87,70 € 72,48 Normale prijs € 98,29 Vanaf € 101,02
  2. Band op velg 185/60R12C 67/112/5/30 104N
    Aanbiedingsprijs € 88,33 € 73,00 Normale prijs € 95,44

Producten 1-60 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren