Saris

Saris

Saris Wagenbouw startte sinds 1959 met de productie van aanhangwagens. Inmiddels is het totaaloppervlak van Saris Aanhangers BV 50.000m2, die op topdagen 150 aanhangwagens maakt. Voor ons een rede om de Saris onderdelen aan ons assortiment toe te voegen. Bijna alle veel voorkomende onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus erg snel bij u zijn. Bekijk rustig de categorie Saris onderdelen om het juiste product te vinden. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het juiste product. 

Onderdelen vervangen?

Masta Aanhangwagens wil graag een zo breed mogelijk aanbod van onderdelen kunnen bieden. Vanzelfsprekend dat Saris onderdelen daar bij horen. De meeste onderdelen die uit voorraad te leveren zijn, kunnen vaak eenvoudig door u zelf gemonteerd worden. Het gebruik van onze webshop is een gemakkelijk middel om snel onderdelen bij u thuis te leveren. Wanneer een Saris onderdeel niet te vinden is op onze webshop, wil dat niet zeggen dat het niet leverbaar is. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Klantenservice

Zoals eerder vermeld kunnen we in principe alle Saris onderdelen leveren. Mocht u vragen hebben over Saris onderdelen? Of kunt u het juiste product niet op onze webshop vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar voor passend advies en hulp bij het vinden van het juiste product.