Henra

Henra

Henra is een aanhangwagen bedrijf, waar de eerste bedrijfsactiviteit al in 1832 plaats vond. De eerste aanhangwagen werd echter pas in 1956 gebouwd. Jaarlijks produceert Henra zo'n 4000 aanhangwagens, die daarom onmisbaar mag zijn in ons onderdelen assortiment. Zoals alle andere onderdelen kunnen we Henra onderdelen eveneens voor een scherpe prijs aanbieden. Kijkt u rustig rond in deze categorie om het Henra product te vinden wat u zoekt. Staat het gewenste product er niet tussen of kunt u het niet vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. 

Waarom Henra onderdelen?

Zoals ik eerder heb vermeld is Henra aanhangwagens een van de grote producenten van aanhangwagens. Vandaar dat de Henra onderdelen volgens ons in het assortiment moeten zitten. Vaak is het zo dat een nieuwe aanhangwagen wordt voorzien van alle gewenste opties. Een gebruikte aanhangwagen kan bepaalde gewenste onderdelen missen of slijtage en schade vertonen. In dit geval kunnen wij alle mogelijke onderdelen aan u leveren. Vaak zijn deze onderdelen gemakkelijk zelf te vervangen, waardoor u de onderdelen eenvoudig online kan bestellen en zelf kan monteren. Wanneer u daar hulp bij nodig heeft, staan onze monteurs altijd voor u klaar om onderdelen te monteren.

Klantenservice

Kunt u het gewenste product niet gevonden krijgen of heeft u vragen over bepaalde onderdelen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van hulp en advies. We helpen u graag met de zoektocht naar het gewenste product.