Hapert spatborden

Hapert spatborden

Hapert spatborden

Bent u op zoek naar spatborden voor uw Hapert aanhanger? Dan bent u bij de webshop van Masta Aanhangwagens aan het juiste adres. Spatborden voor uw Hapert kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn binnen ons ruime assortiment ook spatlappen te vinden.

Maatvoering

Binnen de notatie in onze webshop is de maatvoering van de aanhangwagen spatborden verwerkt. Een voorbeeld van een notatie is alsvolgt:

AL-KO spatbord PLUS kunststof enkel 220x680 mm

De cijfers geven de maten van het spatbord aan. 
- 220 staat voor de breedte van het spatbord in millimeters. 
- 680 staat voor de spanwijdte van het spatbord in milimeters.

Klantenservice

Bij de aanschaf van een Hapert spatbord is van belang dat u kijkt naar de grootte van het wiel. De breedte en de diameter van het wiel zorgen voor een juiste indicatie voor de maat van een spatbord. Twijfelt u over de keuze voor een juist spatbord, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste aanhangwagen spatbord.

Mocht uw gezochte Hapert product hier niet te vinden zijn, kan deze mogelijk bij de overige aanhangwagen onderdelen staan. Bekijk daarbij wel de juiste subcategorie.