AL-KO

AL-KO

AL-KO onderdelen

AL-KO is een gerenommeerde fabrikant van aanhanger- en caravanonderdelen. Het bedrijf werd in 1931 in Duitsland opgericht en heeft inmiddels meer dan 40 vestigingen over de hele wereld. Het merk AL-KO is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de bekendste fabrikanten van hoogwaardige chassis- en onderstelcomponenten die de functionaliteit, het comfort en de veiligheid verhogen van aanhangwagens en caravans. Masta is een officiële dealer van AL-KO aanhangwagen onderdelen en AL-KO caravanonderdelen.

AL-KO aanhangwagen onderdelen

Een aanhangwagen is het verlengde van je voertuig en moet nu eenmaal aan wettelijke eisen voldoen. Daarnaast heb je voor bijzondere aanhangwagens, zoals boottrailers of paardentrailers, vaak specifieke onderdelen nodig. Het merk AL-KO is gespecialiseerd in onderdelen voor veel soorten aanhangwagens waarbij veiligheid en functionaliteit van groot belang zijn Daarbij kun je onder andere denken aan een degelijke koppeling en een goedwerkende oplooprem. AL-KO heeft een breed assortiment aan onderdelen die essentieel zijn voor de veiligheid van je aanhangwagen zoals koppelingen, oploopremmen en remtrommels. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit AL-KO onderdelen die bijdragen aan het comfort van je aanhangwagen. Denk bijvoorbeeld aan wielschokbrekers, lieren en stabilisatoren. Ten slotte maakt AL-KO ook accessoires om de functionaliteit van je aanhangwagen te verhogen zoals ankerrails, bevestigingshaken en extra zware neuswielen.

AL-KO caravan onderdelen

Aanhangwagens en caravans hebben met name wat betreft onderstel en koppelingen veel gemeen. Daarom biedt AL-KO ook een groot aantal onderdelen die specifiek gericht zijn op caravans. Op de eerste plaats zijn dit de veiligheidsproducten zoals koppelingen, handremveren en doorvoerkabels. Daarnaast kun je ook denken aan accessoires zoals inbouwsloten, DC-AC inverters en steunpoten. Ten slotte zijn verscheidene AL-KO onderdelen die voor zowel caravans als aanhangers geschikt zijn. Daarbij kun je denken aan schroefbare ogen, ankerrails en wielschokbrekersteunen.

AL-KO onderdelen en onderhoud bij Masta

Masta is een specialist op het gebied van alle soorten aanhangwagens zoals enkelassers, tandemassers, motortrailers, auto ambulances, kippers, schamelwagens en caravans. Wij zijn een all-round bedrijf waarbij wij aanhangwagens bouwen, repareren en onderhouden. Naast het verkopen en verhuren van aanhangwagens bieden wij alleen hoogwaardige onderdelen aan van gerenommeerde merken zoals AL-KO. Wil je je aanhangwagen onderwerpen aan een onderhoudsbeurt, zijn er onderdelen aan vervanging toe of wil je de functionaliteit van je aanhangwagen of caravan uitbreiden? Dan kun je bij Masta terecht voor deskundig advies, onderhoud of hoogwaardige onderdelen van AL-KO. Neem gerust contact op voor deskundig advies van onze ervaren monteurs.

 

AL-KO

 

Artikelen 1 tot 32 van 389 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 389 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5