AL-KO

AL-KO

AL-KO aanhangwagen onderdelen

Een aanhangwagen is het verlengde van uw voertuig en moet aan allerlei wettelijke eisen voldoen. AL-KO levert hiervoor al uw nodige onderdelen. Daarbij kunt u onder andere denken aan onderdelen voor de opbouw, zoals een geremde as, remtrommels en spatborden. AL-KO heeft daarnaast ook een breed assortiment aan onderdelen die essentieel zijn voor de veiligheid van uw aanhangwagen zoals een degelijke koppeling, een goedwerkende oplooprem en uitstekend remmende remschoenen. Comfort staat hoog in het vaandel bij AL-KO, dus ook in dat segment levert AL-KO een breed assortiment met kwaliteitsproducten, dit alles om het gebruiksgemak te verhogen. Denk aan wielschokbrekers, lieren en stabilisatoren. Ten slotte maakt AL-KO ook accessoires om de functionaliteit van uw aanhangwagen te verhogen zoals ankerrails, bevestigingshaken en extra zware neuswielen.

AL-KO onderdelen gemakkelijk gevonden

Het grote voordeel van AL-KO onderdelen is dat ze bijna allemaal los te bestellen zijn, zelfs kleine onderdelen van een product. Hiervoor zijn handige technische tekeningen van alle onderdelen gemaakt die gecijferd zijn met zogeheten ETI nummers. Elk compleet onderdeel (zoals bijvoorbeeld een oplooprem, as, steunpoot of wielrem) heeft zijn eigen ETI nummer. Aan de hand van deze nummers en de bijbehorende tekeningen kunt u altijd uw losse onderdeel terug vinden met het daarbij behorende AL-KO nummer. Met dit AL-KO nummer kunt u vervolgens via onze website het juiste product bestellen. Mocht u het ETI nummer niet gevonden krijgen of het AL-KO nummer krijgt u niet gevonden op onze website, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het vinden van het juiste product!

AL-KO caravan onderdelen

AL-KO staat naast aanhangwagen onderdelen ook al jaren bekent als zeer grote fabrikant en leverancier van hoogwaardige caravan onderdelen. Aanhangwagens en caravans hebben met name wat betreft onderstel en koppelingen veel gemeen. Daarom biedt AL-KO ook een groot aantal onderdelen die specifiek gericht zijn op caravans. Op de eerste plaats zijn dit de veiligheidsproducten zoals koppelingen, handremveren en doorvoerkabels. Daarnaast kunt u ook denken aan accessoires zoals inbouwsloten, DC-AC inverters en steunpoten. Ten slotte zijn verscheidene AL-KO onderdelen die voor zowel caravans als aanhangers geschikt zijn. Daarbij kunt u denken aan schroefbare ogen, ankerrails en wielschokbrekersteunen. Ook de caravan onderdelen van AL-KO werken met ETI en AL-KO nummers, gemakkelijk om uw onderdeel terug te vinden!

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren