2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

Tandemas rangeersysteem

Op zoek naar een rangeersysteem voor een tandemas caravan? Masta Aanhangwagens heeft een ruim assortiment rangeersystemen. Onderaan deze pagina vindt u uitleg en hulp met betrekking op het maken van de juiste keuze. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


AL-KO Rangeersysteem Tandemas

Voor een caravan met dubbele as heeft u keuze uit de TM400, TM402, TM420, TS412 en TS422. Welke keuze u maakt is afhankelijk of er voor uw assen een 'M' in uw chassis is gestanst en of er montagegaten aanwezig zijn achter uw assen. Daarnaast is de hoogte van uw chassis van belang. Het AL-KO Mammut rangeersysteem voor tandemassers is te gebruiken tot een max. gewicht van 3000kg.

Hieronder een overzicht waarmee u de juiste keuze kunt maken:

AL-KO Mammut Tandemas(a = hoogte chassis voor assen, b = hoogte chassis achter assen)

De varianten TS412 en TS422 kunnen voor zowel AL-KO-chassis als chassis van andere fabrikanten worden gebruikt onder de volgende voorwaarden:
– Framebalken zijn U- of C-profielen met een materiaaldikte van 2,5 tot 3,5 mm.
– De afstand vanaf de buitenkant van het chassis tot tot de binnenzijde van de band moet min. 130 mm zijn en mag max. 180 mm bedragen.
– De resterende bodemvrijheid moet min. 110 mm bedragen.