Kegellagers

Kegellagers

Masta biedt u naast de populaire compactlagers ook kegel- en kogellagers. Onderstaand vindt u ons complete assortiment kegellagers.

De juiste lager

Het is natuurlijk van belang dat een lager vervangen wordt door een gelijke lager. Om dit eenvoudig te maken zijn alle lagers voorzien van een nummer. Dit nummer staat tevens in de artikel naam, hierdoor kunt u snel de juiste lager vinden.

Vervang tijdig!

Een lager is een onderdeel wat slijtage gevoelig is of zelf kapot kan gaan. De lager heeft een belangrijke functie en dient het juiste onderhoud te krijgen. Het schoon houden, smeren en de juiste montage is van cruciaal belang voor de lager. Daarnaast is het van belang om een lager tijdig te vervangen. Indien u een knarsend of brommend geluid hoort of er is speling op het wiel voelbaar dan zou dit wel eens een versleten lager kunnen zijn. Zorg dat u deze direct vervangt om verdere schade aan uw aanhangwagen te beperken.

Klantenservice & werkplaats

Bij Masta Aanhangwagens staan wij voor u klaar! Heeft u vragen of wilt u de lagers laten controleren of vervangen door onze specialisten in de werkplaats neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina