Compactlagers

Compactlagers

Bij Masta vindt u een compleet assortiment compactlagers van merken zoals AL-KO, BPW, Bradley, IFor Williams en Knott. Masta verkoopt uitsluitend originele onderdelen van gedegen kwaliteit.

Kwaliteit en veiligheid

Een compactlager maakt de draaiende beweging van het wiel van uw aanhangwagen, caravan of trailer mogelijk. Een zeer essentieel onderdeel van uw aanhanger!

Lagers worden constant belast en zijn aan slijtage onderhevig. De laatste jaren zijn wiellagers sterk verbeterd. Compactlagers zijn onderhoudsvrij, zelfsmerend en hoeven niet afgesteld te worden. Doordat de lagers tevens maar uit één zelfsmerende unit bestaan is deze afgesloten van vuil en vocht. Echter blijft slijtage ontstaan door de constante werking van de lagers.

Om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen levert Masta uitsluitend kwaliteitsproducten van bekende merken.

Vervangen van lagers

Een versleten lager herken je aan een brommend of knarsend geluid, wat goed hoorbaar is bij het nemen van bochten. Daarnaast is het voelbaar aan de speling op het wiel.

Compactlagers dienen met een pers gemonteerd te worden.

Klantenservice

Heeft u vragen over de compactlagers of wilt u een afspraak maken om wiellagers te controleren of vervangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina