Gietrubber

Een gietvloer van Argoflex N (3-C, latex) rubbermortel is een zachte rubber troffelvloer op basis van het natuurproduct latex. Deze zijn uitermate geschikt voor veewagens en paardentrailers. De zachte, naadloze en dichte structuur zorgt voor een veilige en aangename rubber vloer voor de paarden. Door de hoge kwaliteitseisen zal geringe slijtage en vloeistofdichtheid voor de reiniging van de vloer optimaal zijn.

Eigenschappen

  • - Gemakkelijk verwerkbaar
  • - Comfortabel en veilig voor paarden
  • - Onderhoudsvriendelijk
  • - Zwart
  • - Verbruik: 1 set is voldoende voor ca. 5 m2 bij een laagdikte van 10-12 mm
  • - Verpakking: 48kg

Aanbrengen:

De oppervlakte waarop de gietvloer zal worden gegoten dient droog, schoon, vet- en stofvrij te zijn. De maximale verwerkingstijd van de gietvloer is circa 20 minuten. Ook met de temperatuur tijdens de aanbrenging rekening gehouden moeten worden. Deze dient tussen de 10 en 25 graden celcius te zijn in een vochtvrije omgeving. Bij betonmultiplex of soortgelijke materialen zal men de harde toplaag eerst moeten verwijderen door schuren. Metalen en aluminium ondergronden dienen roest en corrosie-vrij te zijn. Eventuele naden in de ondervloer zal men moeten afdichten.

Na de egalisatie van de ondergrond zal primer aangebracht worden, die vervolgens minimaal 24 uur zal moeten staan. Bij de aanbrenging van de rubber gietvloer zal deze na circa 2 dagen uitharding een mechanische resistentie hebben en na 4 dagen uitharding zijn chemische resistentie hebben.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.