2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

Aluminium

Aluminium is een zeer veelzijdig materiaal en wordt dan ook gebruikt voor zeer diverse doeleinden. Aluminium is binnen de aanhangwagenconstructie ook een veelvuldig gebruikt materiaal. Enkele voorbeelden van typisch aluminium gebruik bij aanhangwagens zijn; bordwandprofielen, afwerkprofielen, vloerprofielen en beschermprofielen, daarnaast zie je ook aluminium plaatmateriaal regelmatig op aanhangwagens terug.

Krachtig materiaal

Aluminium is een zeer sterk, maar toch licht materiaal. Aluminium is namelijk slechts een derde van het gewicht van staal en door de samenstelling wel even sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie als staal. Daarnaast vonkt aluminium niet en het laat zich relatief gemakkelijk vormen.

Soorten en maten

Bij Masta vindt u aluminium in vele maten en soorten. U kunt bij ons zowel terecht voor profielen als plaatmateriaal. Iedere profielvorm en plaatdikte zijn leverbaar in verschillende standaardmaten. Geef bij de offerteaanvraag duidelijk aan naar welke afmetingen u op zoek bent, wij zoeken dan voor u de gunstigste standaardmaatvoering en geven direct aan welke bewerking mogelijk is.

Offerte aanvraag

U kunt via het contactformulier hieronder direct een offerte aanvragen voor uw aluminium materiaal. Daarnaast kunt u eventueel ook een mail sturen naar info@masta.nl. Vermeld daarbij duidelijk de gewenste afmetingen, zodat wij u de gunstigste prijs kunnen garanderen.