Constructie Materiaal

Constructie Materiaal

Masta levert naast aanhangwagenonderdelen en complete aanhangwagens ook diverse constructiematerialen. U vindt bij ons diverse materialen zoals, aluminium, hout, ijzer, rubber matten en gietrubber. Alle materialen zijn op aanvraag leverbaar.

Levering, service en scherpe prijzen

Masta staat bekend om de scherpe prijzen en goede service. Om dit bij constructiematerialen te waarborgen werken wij op aanvraag. Zo leveren wij exacte de maatvoering die u wenselijk vindt en dit voor een zeer scherpe prijs.

Onderstaand vindt u de diverse materialen die wij leveren. Klikt u op het materiaal van uw keuze, daar kunt u direct de vrijblijvende offerte aanvragen. Bij de offerte treft u tevens direct de levertijd, leverkosten en levermogelijkheden aan.

Verzending is in vele gevallen mogelijk, de verzendkosten hangen af van de grootte en hoeveelheid van de gekozen materialen. Indien verzending niet mogelijk is kunt u de materialen ophalen bij onze vestiging in Sint-Oedenrode of bezorgen wij tegen een meerprijs aan huis.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste materialen of mogelijkheden neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, via mail of via onze chatfunctie.