Atec Paardentrailers

Op zoek naar een kwaliteit paardentrailer van het merk Atec? Masta Aanhangwagens is trots leverancier van Atec paardentrailers. 1,5 paards of 2 paards trailers voor optimaal comfort. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens.

Momenteel zit Atec in een overname en zijn de levertijden van nieuwe paardentrailers nog onbekend!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Atec produceert al ruim dertig jaar paardentrailers van hoge kwaliteit en lange duurzaamheid. Atec heeft de volgende 7 waardes hoog in het vaandel staan binnen het bedrijf, deze waardes stralen ook meteen door op de paardentrailers. 1: Volledig compleet assortiment, 2: Veiligheid, 3: Vooruitstrevend design, 4: Kwaliteit, 5: Drie jaar garantie, 6: Optimale service, 7: Goede prijs/kwaliteit verhouding. Paardentrailers van Atec gaan lang mee en blijven lang van waarde. Dit blijkt vooral uit de hoge inruilwaarde. Daarnaast is Atec maker van de meest degelijke paardentrailers met het mooiste design op de markt.

Ruim aanbod Atec paardentrailer modellen

Met de modellen Starline Diamond, Centaurus, Olympialine en Regency is Atec al jaren een groot en bekent merk binnen de paardentrailer branche. Sinds de zomer van 2017 heeft Atec het paardentrailer segment flink uitgebreid en heeft er 3 paardentrailers aan toegevoegd. De modellen Arcera, Thensa en Cicium. Gericht op het modern transport van paarden in de huidige tijd! Modern design samen met de wensen van tegenwoordig: breder, hoger, langer en toch lichter. De nieuwe Atec modellen zijn vanwege een uniek design en groot gebruikscomfort een echte toevoeging aan het assortiment van Atec. De trailers geven daarnaast veel ruimte voor uw paard, wat het comfort voor het dier aanzienlijk verhoogd. De verlengde disselbenen tot aan de voorste as in combinatie met de torsie geveerde AL-KO assen zorgen daarnaast voor een hoog rijcomfort. De Arcera heeft een polyester voorpunt waardoor het model aerodynamisch is. Daarnaast is de Arcera leverbaar in hout of aluminium. De Thensa heeft een symmetrisch gevormde polyester neus en standaard twee ruime deuren. De Cicium is de volpolyester paardentrailer van Atec. Grote verzorgingsdeuren aan beide zijden en rotvrije wanden zorgen ervoor dat deze trailer jaren gebruikt kan worden.

Uw Atec paardentrailer volledig naar eigen wens

Bij Masta Aanhangwagens is het mogelijk om elke paardentrailer met talloze opties volledig naar eigen wens in te richten. Denk hierbij aan de uitvoering van de paardentrailer, zo heeft u bij meerdere trailers keuze uit 1,5 paards of 2 paards en de daarbij behoren afmetingen. Bij verschillende trailers kunt u vervolgens de keuze maken over de uitvoering van de trailer, aluminium of hout. Vervolgens heeft u keuze uit de kleur van de paardentrailer, een aantal standaard opties of zelfs een eigen RAL kleur. Daarnaast biedt Atec u ontelbaar veel opties aan om de paardentrailer volledig naar wens te maken. Denk aan bijvoorbeeld een hengstenschot, rompbescherming, tralies voor de ramen, trapbescherming, zadelkamer uitdraaibaar of schokbrekers op de assen. Dit is een kleine greep uit de grote hoeveelheid opties beschikbaar. Standaard zijn de trailers zonder deze opties uitgerust om de kosten laag te houden voor een toch zeer complete en gebruiksvriendelijke trailer.

Klantenservice

Masta Aanhangwagens is al 35 jaar een begrip in de regio binnen de paardentrailer en paardensport branche. Dit vanwege onze expertise en deskundig personeel met passie voor paardentrailers en de paardensport. Mocht u vragen hebben of wilt u graag advies? Neem dan meteen contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder met het vinden van de ideale oplossing voor uw paardentransport.


Atec Logo