Atec aanhangwagen kopen

Een aanhanger van Atec koopt u bij Masta Aanhangwagens! Atec maakt al ruim 30 jaar diverse typen aanhangwagens en paardentrailers met de bekende hoge kwaliteit. Atec heeft maar 1 doel voor ogen: Optimaal comfort voor u en uw waardevolle transport! Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid aanbod Atec aanhangers, standaard voorzien van een uitgebreid pakket opties. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Atec logo

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Atec: aanhangwagens en paardentrailers van topkwaliteit!

Wanneer je op zoek bent naar een goede aanhanger of paardentrailer, dan maakt Masta je graag attent op de modellen van het op en top Nederlandse merk Atec. Deze eersteklas producent heeft een uiteenlopend assortiment dat op alle fronten topkwaliteit laat zien. Technisch en optisch gezien, kies je bij Atec voor optimale veiligheid, degelijke constructies en duurzaam gebruikersgemak. De moderne ontwerpen zijn gemaakt van sterke kwaliteitsmaterialen die goed tegen een stootje kunnen. Om de aanhangers van Atec perfect aan te kunnen passen aan je persoonlijke wensen en eisen, is er een breed assortiment accessoires verkrijgbaar die bijdragen aan een gepersonaliseerd transportmiddel waaraan je jarenlang plezier kunt beleven. De uitgekiende constructie van ieder model in het zeer complete aanbod, zorgt voor uitmuntende rijeigenschappen op verschillende typen verharde en onverharde wegen. Dat de aanhangwagens van Atec betrouwbaar en zeer gewild zijn, blijkt onder meer uit de drie jaar garantie op materiaal- en constructiefouten en de hoge inruilwaarde.

Voor ieder doel een geschikte aanhanger

Of je nu een professioneel of enthousiast amateur paardenliefhebber bent; met een paardentrailer van Atec heb je altijd een topproduct in handen dat zorgt voor een veilig en diervriendelijk vervoer over de weg. Maar ook wanneer je als particulier behoefte hebt aan een transportmiddel voor het afvoeren van puin, bouw- of tuinafval, vind je in het aanbod van deze fabrikant een grote of kleine aanhanger waarmee je iedere klus aan kunt. En ook voor je vakantie zijn er open en gesloten aanhangers verkrijgbaar waarmee je je bagage en fietsen veilig, onbeschadigd en droog mee kunt nemen naar je vakantieadres. Voor bedrijven is er bij Atec een brede range aanhangwagens voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn er sterke dubbelassers voor probleemloos vervoer van zware bedrijfsmiddelen, machines en werktuigen. Duurzaamheid en functionaliteit zijn daarbij de in het oog springende kwaliteiten. Gesloten en open bakwagens, diverse plateauwagens, kippers, minigraver transporters en zelfs autotranspoters zijn bij Atec in diverse uitvoeringen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verkrijgbaar. Bij Atec weet je dat je kiest voor een betaalbaar en doeltreffend product dat aan alle kwaliteitseisen op het gebied van verkeersveiligheid en duurzaam gebruik voldoet.

Professioneel advies en uitmuntende service

Als je bij Masta een paardentrailer of aanhangwagen van Atec aanschaft, kun je rekenen op de expertise van een gespecialiseerde leverancier met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar is Masta een begrip voor verschillende klanten in de particuliere- en bedrijvensector. Als het gaat om de aankoop of het huren van goede aanhangers, dan staan wij je graag met raad en daad terzijde. Onze professionele experts kennen het klappen van de zweep en kunnen je met een persoonlijk advies helpen bij de keuze voor een paardentrailer of aanhangwagen die precies aan jouw verwachtingen tegemoet komt. Je kunt een door jou bestelde aanhanger laten bezorgen op een door jou gewenste locatie. Maar het is natuurlijk ook te allen tijde mogelijk om onze vestiging in Sint-Oedenrode te bezoeken om met eigen ogen ons assortiment te bekijken en modellen met elkaar te vergelijken. Ook voor reparaties en onderhoud zijn wij jouw aangewezen partner!